Derviş Paşa Ortaokulu

Vizyon: • Okulumuzda , eğitim ve öğretim temel ihtiyaçtır. • Okulumuzda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmektedir. • Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmaktadır. • Okulumuzda, çalışanlar görevlerini yaparken kendileri ve diğer çalışanlardan emindir. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcamaktadır.

Misyon: Okulumuzda, öğrencilerimizin düzeylerine uygun öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, beceri sahibi ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yüzyılın bilim, teknoloji, sanat vb. alanlardaki yenilik ve gelişmelerine cevap verebilecek beceriler kazanmaları için çalışmak.

Başarılar: ÖĞRENCİ BAŞARISI (2014 YILI) SIRA KAZANILAN OKUL KAZANAN SAYISI 1 FEN LİSESİ 7 2 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 5 3 ANADOLU LİSESİ 22 4 ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSESİ 9 TOPLAM 43 2013 YILI BURSLULUK VE YATILI KAZANANLAR S.NO SINIFI KAZANAN SAYISI 1 5.SINIF 1 2 6.SINIF 1 3 7.SINIF 4 4 8.SINIF 1 5 TOPLAM 7

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: OKUL İÇİNDE SINIFLAR ARASI TURNUVALAR YAPILMAKTADIR. OKUL OLARAK İLÇEDE YAPILAN TURNUVALARA KATILINMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZDA YIL İÇERİSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YIL İÇERİSİNDE YAPTIĞI PROJELER BİLİM ŞENLİĞİ YAPILARAK SERGİLENMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ VE SIFIR ATIK PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR

WEB - https://hassadervispasa.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Cad. No 11 Hassa 31700

Adres - Hürriyet Cad. No 11 Hassa 31700

Ulaşım İLÇE İÇERİSİNDE YAYA ULAŞIM MESFESİNDEDİR. İLÇE DIŞI ULAŞIMDA İSE İLÇEMİZ ŞEHİRLER ARASI OTOYOL YAKININDADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İLÇEMİZİN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 80km DİR.